fbpx

Rehabilitering

Vil du tilbage til din krop og din essens? 
Mærke glæde og kærlighed til dig og livet? 

Har du haft traumer, misbrug, stress eller angst tæt på kroppen? Så ved du hvordan det føles når kroppen reagerer og tankerne galoperer afsted. 

I et rehabiliteringsforløb hos mig lærer du at forberede dig på og håndtere “farlige situationer” så de ikke længere er farlige. 
Du lærer flere redskaber og værtøjer til at kunne frembringe ro’en i dig selv, genkende alarmsystemer og reagere på dem inden det løber løbsk. 
En del af et rehabiliteringsforløb er også øreakupunktur – er du angst for nåle har jeg udviklet en særlig form for trykpunkts massage som vil stimulere de samme punkter og i kombination med små guldbelagte magneter påført øret med “englehud” et lille, blødt og hudfarvet plaster, vil du få en stor del af samme effekt. 

Jeg underviser dig i de værktøjer der hjalp mig og flere til.
Ja, vi er jo forskellige – så du får også glæde af de redskaber jeg ved har hjulpet andre, selvom de altså ikke hjalp mig 🙂 

Jeg vil lære dig at finde styrken i dit indre, med de ressourcer du ALTID har med dig. Din krop og dit sind – Dine tanker og dit åndedræt. 

Helt lavpraktisk og bogstaveligt TRIN FOR TRIN
Mindfullness i praksis, ud af angst, ud af stress, ud af misbrug, ud af manglende selvkærlighed, ud af tågen – IND I LIVET

Rehabilitering

Et rehabiliteringsforløb  inkluderer:


Åndedrætsøvelser
Nada øreakupunktur / Trykpunktmassage
Mindfulness i praksis
Guidet meditation  
Gong, klang og syngeskålemeditation
Opgaver der sætter fokus på de udfordringer du står overfor – Så du forberedt, og i ro, kan gå dem imøde. I glæde og selvsikkerhed…

Forløb fra 10 år +

Forløb af mindst 4 ugers varighed

NADA

Stressreducerende øreakupunktur

En krop, et sind, et nervesystem der har været udsat for mangeårig stress, belastning fra kroniske smerter, angst eller misbrug kan have behov for NADA for at komme i balance igen. 
Så føler du at du gentagne gange skal starte forfra trods høj indsats er det altså helt naturligt og almindeligt. NADA anvendes i både vestlig og kinesisk medicin af en årsag. DET VIRKER!

Personligt er jeg af den overbevisning at enhver lægepraksis bør sikre uddannelsen til lægesekretæren så han/hun kan give det til alle patienter med tegn på stress. Uanset årsag. 

For mig har NADA været med til at føre mig tilbage til livet. Jeg kan i dag mærke oprigtig glæde, kærlighed og livslyst. Helt ind i maven – Så det suser, HVER DAG!

Ud af angst, ud af stress, ud af misbrug, ud af manglende selvkærlighed, ud af tågen – IND I LIVET

En session med NADA er simpel.
Du modtager øreakupunktur på specifikke zoner i dine ører der udenom tankerne og årsagen til symptomerne medfører en stabilicering og balancering af nervesystemet.

Nålene skal helst sidde i op til 45 minutter imens du siddende eller liggende slapper af. Gerne med et stort glas vand eller en god kop NADA te. 

Vil du opnå en dybere effekt anbefaler jeg at sessionen nydes med gong og klang meditation. 
Det kalder jeg “lækker luksus – NADA og LYD”

Her bliver din krop, dine chakraer, medianer, celler stimuleret både indefra og udefra. Du bades i velvære fra top til tå og kan opnå følelsen af at genfødes i en stærkere og klogere udgave af dig.  

Jeg tilbyder også ovenstående session som “Stand alone” ydelse og kan dermed nydes uden at du skal booke et forløb. 

Book din tid til “Lækker luksus – NADA og LYD” her