fbpx

Passion for meditation

børnemeditationer i høj kvalitet

for børn og deres voksne eventyrere

meditationer for indre styrke, ro og tillid

for indre velvære og udvikling

 

 

 

Nye serier er på vej

 

 

 

Monika Albrechsen Bak
– Jeg er Føgi. En kombination af niksfuglen og YogaMagi

Hvem er jeg så??
Jeg er en kvinde der i dag lever på den gyldne mellemvej. Jeg arbejder med WebDesign og udvikling, og jeg arbejder som Børneyogalærer og NADA behandler. Derudover er jeg Mor til Storm som i dag er en stærk, nyserrig og glad dreng. 
Sådan har det ikke altid været og min passion for børnemeditation kommer især fra et behov og ønske om at hjælpe min søn. 

Børnemeditationerne er det rene “Win-Win” der hjælper både mig og min søn. I den process kommer jeg selv, helt ned i kroppen og meditationernes inspiration kommer over flere omgange. De kommer til mig når jeg vasker op, ordner have, går ture, er i mine egne små pauser eller når jeg selv nyder en meditation. Jeg har flere serier på tegnebrættet og andre er allerede under produktion og udvikling. 

Jeg har behov for og nyder den kreative process hvor meditationen og de eventyrlige elementer kommer til live og understøtter hverdagen og dens udfordringer – Både mine og min søns.

Jeg har i flere år kæmpet med tilbagevendende stress og angst, som især har været udtalt i min søns tidlige leveår. Forårsaget af flere ting, tilbagevendende og nye udfordringer stod hele tiden for døren. At dele det hele her på skrift er mig ikke muligt. Traumatisering på traumatisering har sat sine spor i nervesystemet og det har været hårdt arbejde at komme “ud på den anden side af tågen”
At jeg ikke var tilstede i mig igennem flere år, har været svært at acceptere. De traumer jeg, i nogle tilfælde selvforskyldt, er gået direkte ind i, lå i mig. Blokerede mig og blokerede min glæde og min evne til at mærke den.

I dag, mærker jeg glæde, taknemmelighed og kærlighed
– HVER DAG.

Lydterapi, TPE, meditation, kognitiv terapi, psykolog m.v. Det var først da jeg stiftede bekendskab med øreakupunkturen NADA at mine blokeringer rigtigt blev forløst – Herefter kan jeg mærke livet og glæden igen. 

Jeg er NADA akupunktør og lært af livet i forhold til angst, stress og vaneændring. Som tidligere med-alkoholiker, overvægtig, storryger m.v. har jeg kendskab til, og personlig erfarring, med de udfordringer man står overfor når krop og sind reagerer på traumer og vaneændringer. Teknikkerne og øvelserne der styrker og styrer én igennem de farlige situationer hvor ens valg udfordres underviser jeg i, i personlige fokus forløb. 

Jeg kan hjælpe dig godt på vej til at skabe din nye hverdag. 
Dit liv, din vej, dit ansvar.. 

Føgi børnemeditationer


Et kreativt univers hvor kropsbevidsthed, eventyr og meditation forenes med formålet at styrke indre ro, styrke og tillid. 

Mine børnemeditationer er skabt for at styrke min søn, men de hjælper også mig i flere omgange under udviklingen.

For mig betyder børnemeditationerne flere ting:
Kærlighed, sindsro, velvære, kreativitet, åndedræt, eventyr, drømme, magi..

Dette er mit kreative univers hvor jeg forsvinder i eventyret og meditationen. Jeg finder på nye elementer til børnemeditationerne hele tiden og jeg nyder at sammensætte og skabe noget helt unikt og fantastisk som hjælper både mig og min søn. 
 

De kombinerer alle en form for guidet afspænding og kropsskanning, et eventyrligt element der inviterer til egne indre billeder og eventyr…

Jeg har i flere år spillet “Godnat børnemeditationer” på mine healende instrumenter. Lydterapi efter godnathistorierne. Klang og syngeskåle og især mine vindspil har en særlig evne og energi med sig. Disse er naturligvis baggrundsmusikken til mine børnemeditationer. 

Efter skolestart i kombination med Covid nedlukning i Marts 2020 fik min søn behov for mere end mine instrumenter kunne klare. Han udviklede symptomer på angst og stress efter skolen på ny startede op.

Hans hverdag med kærlig leg og hygge i børnehaven var på kort tid lavet om til en fast plads ved et bord i en gymnastiksal hvor han (som alle andre) pludselig skulle være bange for de andre, spritte af, holde afstand, ikke låne blyanter o.s.v. o.s.v.  Skiftet fra børnehave til førskole udfordrede ham, skiftet fra førskole til Covid Førskole væltede ham. Det står dog ikke alene og jeg er ikke uden ansvar i situationen. Jeg var under hårdt pres da den undervisning jeg fulgte, med en ukendt kommende eksamenssituation for døren, blev fordoblet. Afleveringerne skulle stadig laves, undervisning skulle følges og læses og for ikke at få fravær skulle der samtidig laves afleveringer for hver enkelt lektion. Samtidig med min søn jo så også var hjemme. Vi knækkede begge to, og meditationerne har været en stor del af vores vej tilbage. 

Det var her mine chakrameditationer så dagens lys. Grounding, afspænding, øget kropsbevidsthed, selvværd, tillid, styrke og kærlighed. Ord der med leg og lethed hjalp ham til at finde ro i kroppen, og afsted på eventyr.

Mine børnemeditationer er skabt i børneyogaens ånd. 

Eftersom vi alle reagerer forskelligt og lyde har, som dufte, en særlig, direkte og stærk forbindelse til vores emotionelle lag udleverer jeg naturligvis og gerne alle mine børnemeditationer UDEN baggrund så i har mulighed for at kombinere meditationen med ligepræcis den baggrundsmusik i nyder. Børnemeditationerne er ren “win, win”

Børnemeditationerne er også til dig..

 

Find din indre eventyrer frem og tag med. Lyt til børnemeditationerne når du selv skal sove eller lyt til dem sammen med dit barn. 
Det vi vander, vokser og evnen til at mærke os selv og slappe af, er i den grad for alle og ikke noget man kun skal holde ved lige hvert andet år. Gør det hele tiden, og gør det for dig og dine nærmeste.
Dertil er det også bedst at du kan samtale om eventyret med dit barn. Måske der er oplevelser der trænger til samtale og ekstra omsorg… måske er der nogle meditationer der skal høres igen og igen.

Giv efter og nyd eventyret i dig.

Læs mere her…