fbpx

Lækker Luksus - NADA og LYD

NADA – Stressreducerende øreakupunktur

Denne specifikke form for øreakupunktur skaber balance i nervesystemet – Uanset årsagen. 

En krop, et sind, et nervesystem der har været udsat for stress, ubehag og belastning fra kroniske smerter, angst, traumer, rygestop  eller misbrug kan have behov for NADA for at komme i balance igen. 
NADA anvendes i både vestlig og kinesisk medicin af en årsag, DET VIRKER!

Herunder får du et par eksempler. 

Hjertebanken, svedige hænder, dårlig søvn, uro i kroppen, humørsvingninger kan som eksempel forårsages af mange ting. Stress, hormonelle ubalancer, dopamin ubalance ved eks. pludselig ændringer i hverdagen. Denne teknik løsner op og påvirker både medianbaner og nerver. Vagts nerven især spiller en stor rolle for flere der har symptomer på stress. Hvad end den stress er forårsaget af psykisk belastning, fysisk smerte eller et traume. Nerverne der skal påvirkes, hormonerne der skal forløses, er de samme. 

Derfor er teknikken hyppigt anvendt i kinesisk såvel som vestlig medicin.  

Lider du eksempelvis af kroniske smerter vil din krop lettere finde ro. Din nattesøvn vil forbedres og smerten vil lettere accepteres af både krop og sind.
Smerten vil altså, ikke fylde på samme måde. 

Smerten vil ikke forsvinde, men du vil ikke mærke det samme ubehag ved smerten. 
Der er altså tale om en teknik der hovedsageligt, men ikke udelukkende, er symptom behandlende. Er din smerte eller dine symptomer stress relaterede vil de efter gentagende behandlinger forsvinde.  

Personligt er jeg af den overbevisning at enhver lægepraksis bør sikre uddannelsen til lægesekretæren så han/hun kan give det til alle patienter med tegn på stress. Uanset årsag. 

For mig har NADA været med til at føre mig tilbage til livet. Jeg kan i dag mærke oprigtig glæde, kærlighed og livslyst. Helt ind i maven – Så det suser, HVER DAG!

Ud af angst, ud af stress, ud af misbrug, ud af manglende selvkærlighed, ud af tågen – IND I LIVET

En session med NADA er simpel.
Du modtager øreakupunktur på specifikke zoner i dine ører der udenom tankerne og årsagen til symptomerne medfører en stabilicering og balancering af nervesystemet.

Nålene skal helst sidde i op til 45 minutter imens du siddende eller liggende slapper af. Gerne med et stort glas vand eller en god kop NADA te. 

Vil du opnå en dybere effekt anbefaler jeg at sessionen nydes med gong og klang meditation. 
Det kalder jeg “lækker luksus – NADA og LYD”

Her bliver din krop, dine chakraer, medianer, celler stimuleret både indefra og udefra. Du bades i velvære fra top til tå og kan opnå følelsen af at genfødes i en stærkere og klogere udgave af dig.  

Jeg tilbyder også ovenstående session som “Stand alone” ydelse og kan dermed nydes uden at du skal booke et forløb. 

Book din tid til “Lækker luksus – NADA og LYD” her

LYD

Lydhealing med gong, klang og syngeskåle

 

En lydhealing hos Føgi stimulerer alle dine chakracentre.
En sanselig stimulering fra tå til top, ja jeg ved at det lyder bedre med fra top til tå, men rækkefølgen her er ikke uden betydning 🙂 

Lydhealingen stimulerer alle sanserne og du vil kunne mærke at de skærpes og cellerne i din krop bevæger sig i deres naturlige flow sammen med tonerne.

Visdomsgongen fra gongland er specielt tunet til livet begyndelse og siges derfor at have en særlig effekt for de, som netop ønsker en ny start, en genfødsel.

Det dybe åndedræt bliver aktiveret og du vil kunne opnå en healende meditativ følelse. 

Lider du af dårlig hørelse skal du ikke bekymre dig – Dine celler hører, mærker og danser selvom dine øregange ikke nødvendigvis er så følsomme, som i de unge år. 

Du stimuleres af flere instrumenter, toner og lyde end her nævnt og har du aldrig oplevet en lydhealing ske kan det efter min mening bedst beskrives som indre fortryllende vibrationer der kærligt vibrerer krop, sind og sjæl. En luksuriøs indre ro og evnen til nærvær, kærlighed og taknemmelighed styrkes.